кадър и видео: БТВВидях разум в кандидатурата на Пламен Николов, разкри

...
кадър и видео: БТВВидях разум в кандидатурата на Пламен Николов, разкри
Коментари Харесай

Бабикян: Повечето неща ги научихме от медиите

кадър и видео: БТВ

" Видях разсъдък в кандидатурата на Пламен Николов ", разкри Арман Бабикян.

Отдавна декларирахме поддръжката си за " ИТН ". Повечето неща ги научихме от медиите. Това съобщи пред БТВ депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме! " Арман Бабикян

" По секторните политики имаме огромни съвпадения. Въпросът е кой ще ги осъществя, тъй като коалиция няма, а за Има Такъв Народ коалиция е мръсна дума. Хубаво е да се обещае, само че друго е да се направи ", сподели още той. 

" Начинът, по който се презентират значимите претенденти, не е добър. Няма постоянно да минава ", добави националният представител от ИБГНИ. 



На мен ми харесва номинацията на Пламен Николов, не се заяждам, акцентира Бабикян и добави: " Очаквам да научим кабинета не от малкия екран ". 

" Опитът на този човек зависи от груповите ни старания. Това ще е индивидът, който ще покаже, дружно с екипа си, дали " ИТН " имат общо с Движение за права и свободи ", счита депутатът от ИБГНИ. 

Бабикян напомни, че безрезервна поддръжка няма да се дава на нито един претендент. " Подкрепа се дава при цивилизовани диалози ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР